Bemutatkozás

kép a szobárólA Kalóz Fregatt Étterem és Panzió a Bécset Budapesttel összekötő (M 1-es) nemzetközi főútvonal közelében fekvő barokk kisváros, Tata központjában található, közel a fővároshoz és a Dunakanyarhoz.

A PANZIÓ épületében igényesen kialakított 5 db fürdőszobás, légkondicionált vendégszobában kábel TV, mini-bár, direkt telefon és internet hozzáférés áll a vendégek rendelkezésére.

A garantáltan egyedi hangulatú 70 férőhelyes ÉTTEREM korhű környezetben a hazai, a mexikói és spanyol konyha ételkülönlegességeivel, fedett udvari kerthelyiségével, hétvégeken élőzenés programokkal ígér kellemes szórakozást és gasztronómiai élményt.

A gépkocsival és kerékpárral érkezők részére zárt belső udvari parkolót és kerékpártárolót biztosítunk. Vendégeink részére kerékpár kölcsönzése lehetséges.

Az ÉTTEREMHEZ tartozó 50 férőhelyes, fedett, belső udvari kerthelyiségünk a vendégek rendelkezésére áll tavasztól őszig.

TATA nagy kiterjedésű tavai és közkedvelt strandfürdője a vizisportok és a horgászat kedvelőinek, árnyas parkjai és a közeli apró és nagyvadakban gazdag erdők, a természet szerelmeseinek kínálnak sok látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget. A szálloda közvetlen közelében lehetőség van lovaglásra, teniszezésre, tekézésre, golfozásra, a közeli erdőkben vadászatra.

weblapsziget copyright

cwstudio copyright